Vítam Vás na stránkach blogu Nánanské reality,üdvözlöm önöket a Nánai tények blog oldalán

20. 12. 2010

Rákos betegek figyelmébe bátorkodom ajánlani a következő sorokat ,videót ,linkeket.

Nem is gondolnák hogy környékünkön (Nána és vidéke) menyi rákos beteg van.Sajnálattal vettem tudomásul ezt a tényt,és ha nem látom saját szememmel, el se hiszem.De miről is van szó konkrétan ?
  
      Mikor márciusban  kísértem a feleségemmel Pozsonyba egy kisebb műtétre, utazok velünk még 6 páciens, akik mind rákos betegek voltak. Ugyanez lejátszódót még májusban is, mikor a második beavatkozásra kísértem a feleségemet.Utána még háromszor voltunk kontroll ellenőrzésen. A lényeg minden útnál tele volt a mentő rákos betegekkel ,kölömböző korúak voltak ,mind rákos betegek és mint kiderült szinte naponta megy a mentő ezekkel a betegekkel kezelésre Pozsonyba. Ezért is meg más okokból is nagy figyelemmel kísérem az ECHO TV műsorát a címe Pulzus és a  Rákérdés.A műsorokat a képen látható professzor  úr moderálja.
A neve prof.dr. Dávid Tamás — rákkutató, a Nemzetközi CoD™ Rákkutató Csoport (ICRG) és a Nemzetközi CoD™ Rák Információs, Prevenciós és Kutatási Központ Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány elnöke és tudományos főigazgatója. Fő feladatának tekinti a rák megelőzésének és a rák holisztikus, integratív, biológiai kezelési rendszerének kidolgozását, fejlesztését és széles körű globális elterjesztését. Amazóniai és délkelet-ázsiai kutatásainak és 15 éves klinikai kezelések eredményeképpen a CoD™ tea és Célzott Táplálkozási Rendszerrel több ezer terminális, előrehaladott áttétes, „reménytelen” rákbetegnek hosszabbították meg az életét és biztosítottak egy emberhez méltó, fájdalommentes életminőséget.
 Kérem nézzék meg a december 18-n sugárzott adást :  >>>>>> ITT !!!
     További fontos információk mint például a professzor úr és Kiss Magdolna újságíró könyve a címe:"RÁK visszajöttünk a halálból ...."  - megjelent 2008 januárban,( lehet hogy valaki még nem hallott róla) bővebben >>itt  és >>> itt  !!!!
tisztelettel 
TK

Žiadne komentáre: