Vítam Vás na stránkach blogu Nánanské reality,üdvözlöm önöket a Nánai tények blog oldalán

2. 12. 2010

Felszólítás.

Tisztelt nánai  önkormányzati képviselők,
ezennel felszólítom önöket hogy mindjárt a kezdet kezdetén tegyenek meg mindent, hogy ilyen (lásd lejjebb írott cikket) és ehhez hasonló önkényes polgármesteri döntések ne kapjanak zöld utat a jövőben,és ha mégis sikerült önöket “átdobni” vonják le az adekvát konzekvenciát az ügyről .EZ csak az önök tiszteletére fog válni ,nem beszélve arról hogy  ilyen lépesekkel növelni fogják a lakosság bizalmát.Hajrá önkormányzat sok sikert .
Induljanak tiszta lappal.Az ATYAÚRISTEN az égben van,nem pedig a nánai községi hivatalban  ül  kényelmes székében !!!!
Köszönöm hogy megértettek.
 tisztelettel
Tibor K.

9 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

en csak azt szeretnem tudni hogy ki az a kanicka tibor, aki semmi mast nem csinal csak uszitja egyiket a masik ellen. tud valami normalisat is mondani vagy csak a mocsok hagyja el a szajat. volt valaha kepviselotestuleti tag? csinalt valamit a faluban? csinalt valaha egyaltalan valami normalis dolgot?

Anonymný povedal(a)...

A képviselő tagok csináltak valami normálisat vagy valamit is ebben a faluban? Nem!! Ami a közélethez tartozik abban nem! Mert mindent a polgármesternő intéz, mert minden az az ő feledata!!! És a képviselők ezért a kevéske pénzért nem is törik magukat!!!!De őket a lakók megszavazták nagy fölénnyel, hát most már azt csinálják amit mond.. nekik. Ezt akarták emberek, de a Kanicka úr legalább infolmálja a tisztelt közönséget, hogy mi van, mett senki más ezzel nem foglalkozik. Még ha valakinek az igazság fáj is :-)

Tibor povedal(a)...

Neked mi a mocsok te szánalmas anonim,ha meg akarsz ismerni gyere el ha mersz,tudod hova,megtalálsz ha akarsz.

Anonymný povedal(a)...

Kritizálni mások munkáját nagyon könnyű, vádaskodni még könnyebb, de olyat tenni, ami mindenkinek megfelel, lehetetlen. Szidalmazás pedig nem intelligens emberre vall.

Tibor povedal(a)...

És a anonim irka firka mire vall ?
Milyen embere is ? Inkább ki se mondom az intelligenciám nem engedi, pá .pá

Anonymný povedal(a)...

Uram, az Ön stílusa sajnos olyan, hogy az Ön számara nem szimpatikus embereket közönseges módon kipellengérez. Ezért adjam meg a nevem? Ne fáradjon a válasszal, többet nem nyitom meg blogját. A.S.

Tibor povedal(a)...

Vajon az ön stílusa milyen lehet ? Nem látom az összefüggést a stílusom és a beszari anonim firkák közt.Az igásság fáj,a hülyeség az nem szokott az biztos ,de még majd csak ami ezután fog jönni garantáltan pofára fog esni.Aztán majd akkor ismét beszélhet a stílusokról.Nem az én stílusomhoz agya a névét hanem ahhoz amit Őn méltóztat írni,és az pedig .....hát azért én sem tenném oda a nevem ,uram !!!!

Anonymný povedal(a)...

en se fogom a nevemet adni, mert csak azt szeretnem mondani remelem majd legkozelebb megmutattya on is kanicka ur mire kepes es vegre sikerul bebizonyitania mijen tokeletes embertol esett el a falu 4 evvel ezelott. de kivancsi volnek ha valaki az on iranyaba is nyitna majd egy ilyen vagy ehhez hasonlo blogot, akkor is ilyen formaban reagalna a kritizalasra mint az egyik masik elottem szoloera?szanalmas es ehhez hasonlo velemenyt alkotna minden anonim hozzaszolohoz?szerintem nem egy ilyen blogon keresztul kell mindenki mast ocsarolni mindenki masnak a munkajat kritizalni ugy a kepviseloket mint a polgarmesteret hanem inkabb azalatt a 20x ev alatt mar lett volna ideje bizonyitani onnek is akar mint kepviselo is. most miert nem probalkozott? esetleg felt a kudarctol, hiszen ezeket az infokat felhasznalhatta volna a testuletben, vannak jo otletei szerintem. tisztelettel K.V.

Tibor povedal(a)...

Tisztelt K.V.
hogy a fenébe írjam meg le a lényeget ha szlovákul nem érti ?Ja bocsánat nem tud szlovákul ? Az már nem az én bajom.Többet is írtam mint amenyit kellet volna a cikkben "Ešte raz o prenájme kultúrného domu !!!!
Ebből sem ért semmit ,mert nem tenne fel ilyen barom kérdéseket ,sajnálom de ez nem engem minősít - hát kb. ez is a globális probléma Nánán .......