Vítam Vás na stránkach blogu Nánanské reality,üdvözlöm önöket a Nánai tények blog oldalán

8. 11. 2010

Választások útán komoly feladat vár az új önkormányzatra.

Természetesen a laktanyáról van szó .A honvédelmi minisztérium által már sokadik különálló kínálati eljárás nem járt sikerrel. A kínálatok határideje lejárt 27.09.2010.  Érdekesség hogy a kikiáltási ár : 1 005 000,00 € volt. A minisztérium  ismét kiírt egy különálló kínálati eljárást, aminek határideje lejárt 6.10.2010 dátummal.
Nem maradt más hátra minthogy felkínálja a falunak (ingyen) a falu  e kínálatot elfogatta.Most már csak az a kérdés mikor lesz beterjesztve az “ajándékozás “ a szlovák kormányba jóváhagyásra.Nagy a valószínűsége hogy ez már csak a választások után lesz .
Tehát hajrá új önkormányzat ,hajrá Nána. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket.
üdv.mindenkinek
Tibor K.
P.s.  Tisztel polgármester jelöltek, aki ettől a feladattól fél annak javaslom most mondjon le, lépjen vissza. Itt már nem csak ülni kell az irodában ,mit ahogy aszt sokan képzelik!!!!!

14 komentárov:

Tibor povedal(a)...

Hogy mikor lesz a kormányban megtárgyalva az ajándékozásról szóló szerződés természetesen követem ,és informálom a közvéleményt.

Nagy Gábor povedal(a)...

koszonom minden nanai neveben hogy utanna jart a dolgoknak, akkor ezek szerint a hir megiscsak igaz, ez nagyon jo. Mar csak abban merek bizni hogy Matuska Zsuzsa nem fogja elsumakolni az egesz dolgott, mert sajnos van olyan erzesem hogy o fog maradni a kov. negy evre is. Sajnos!

Anonymný povedal(a)...

...szerintem meg nem marad, hisz ha belegondolunk,akkor ekkora dologgal o nem birna megbírkózni!! A jelenlegi onkormányzat egészében lehet akad egy - két ember, aki fel merne vállalni ekkora terhet,hisz szerintuk ez teher lenne. Nem belevalóak, nincs bennuk semmi kis plussz,ki vannak urulve! Éppen ezért kellene frissíteni, hátha estleg a tobbi ot kozul valaki, de ha jobban belegondolok, akkor nem is ot, csak ketto olyan jelolt van, akiben megvaan a vállalkozó szellem, akiben én személy szerint látok valamit!
Szerintem.., ez az én magánvéleményem!

Nagy Gábor povedal(a)...

nekem mindenesetre volna tobb otletem hogy lehetne kihasznalni ezeket az epuleteket. Hogy lehet uj munkahelyeket teremteni, es befektetoket ide hozni. Ehhez persze sok munka es idot kene belefektetni. Mindenesetre erdemes volna ebben az ugyben egy lakossagi forumot majd az uj onkormanyzatnak osszehivni.

Anonymný povedal(a)...

...otletem volna nekem is, csak az a gond, hogy azoknak nincs, akiknek kéne...

Anonymný povedal(a)...

ja,és még egy tény! Az, ha Nána kozség megkapja a kaszárnyát, az nem Matuska Zsuzsának koszonheto, hanem a szerencsének, hogy nemkellett senkinek, s a honvédelmi minisztériumnak a fenntartási koltségek sokba kerulnek!!!!!!!!!!

Tibor povedal(a)...

Nagy Gábor írja idézem : "Mindenesetre érdemes volna ebben az ügyben egy lakossági fórumot majd az új önkormányzatnak összehívni."
Tökéletesen egyetértek,nem tudom nem e kellene petíció ez ügyben indítványozni ,vagy a képviselőket "meggyőzni, hogy márpedig erről lakossági fórum kellene EZ BIZTOS !!

Nagy Gábor povedal(a)...

szerintem sok helyi vallalkozo igenybe venne ezeket az epuleteket:

- en szerintem felkellene kinalni jutanyos aron 5 eves berleti szerzodeseket, es mindenegyes megtermtett munkahelyert - nanai lakosnak - valami kedvezmenyekben reszesiteni. Igy 5 ev utan lehetseges volna egy kisebb ipari park kialakitasa, miert lehetetlen? Hisz ezek mar kesz felhuzott epuletek, meglevo infrastrukturaval, nagy rakodo, korbe-keritett vedett terulet.

Nagy Gábor povedal(a)...

ha viszont eladasra kerul a sor az nagyon szomoru teny lesz, majd johet a Matuska faipari tarsasag

Anonymný povedal(a)...

...na nekunk még csak az hiányzik a faipari társulat! meg az eladás... hát igen, ha valaki tehetetlen, akkor csak az eladás johet szóba. Amúgy már az is érdekes tény, hogy miért nem értesítette kozségunket a polgármesterno a kaszárnya ugyeirol. Jó kis választási kártyalap lett volna neki,de ezt most On Kanyicska úr elrontotta neki!!! Még ilyet! Nahát, nahát!!

Tibor povedal(a)...

Nem át szándékomban senkinek semmit elrontani.De ahogy hallom elmarad az MKP - jelöltek bemutatkozása,mászóval BETOJTAK,FÉLNEK DE MITŐL IS ???

Tibor povedal(a)...

Illene például (és nemcsak az újságban )kiértékelni az elmúlt választási időszakot .nyíltan,őszintén de kinek is???

Anonymný povedal(a)...

...szerintem nem csak a polgármesternonek kellene elszámolni az elmúlt négy évvel, de a tisztelt képviselo testuletnek is....

Anonymný povedal(a)...

Miért van az az érzésem, hogy erre az oldalra csak olyan emberek járnak fel akiknek már "semmi se jó"? Miért tűnik úgy, hogy az oldalt és kommenteket egy ember írja? Engem a sok, faluval kapcsolatos ócsárolás mellett ez is igen csak érdekelne. De vajon miért nem lett polgármesterré Kanicka úr 4 évvel ezelőtt, ha neki mindenre van megoldása? Talán mert, nem hitt neki a falu? Talán mert a túl tökéletes már nem is jó?
Azt hiszem, aki figyelemmel követte a kampánygyűléseket, már tudhatja mi is lett a kaszárnya sorsa. És mit nem ad Isten? Nem lett felhasználva kampány célra SENKI részéről sem a sikeres utána járás. Persze ennek megcáfolása csak öntől függ kedves Kanicka Úr...