Vítam Vás na stránkach blogu Nánanské reality,üdvözlöm önöket a Nánai tények blog oldalán

14. 11. 2010

Mindenkit szeretettel várnak a polgármesterjelöltek !

2010 november 15 – 17.30  Horváth Ági
2010 november 16 – 17.30  Nyitrai Angelika
2010 november 21 -  17.00  Ján Stano.Ing. -magyarul
                                   18.30        "-"             - v slovenskom jazyku      
A többi polgármester jelöltről nincs infóm hogy rendeznek -e valamit !
     Most kaptam az infót hogy holnap azaz november 23.-án ,18.00 órai kezdettel  az MKP jelöltjeinek lesz a bemutatkozásuk és prezentálva a programjuk .
Kíváncsian várom.

14 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

Mit szólnak a tegnap esti Horváth Ági bemutatkozásáshoz? Gondolkodtatóba ejt.Meg kérnék mindenkit aki tud jöjjön ma Nyitrai Angelika beszelgetésére is el.
Évi

Anonymný povedal(a)...

én csak annyit mondanák el, hogy le a kalappal elotte, hisz nyiltan ki merte mondani az igazságot, s ebbool is látni, hogy igenis, tud harcolni...

Anonymný povedal(a)...

milyen igazsagrol van szo, sajnos nem tudtam ott lenni...

Anonymný povedal(a)...

nos, én voltam mindkét gyulésen. Amit konstatálni tudok eddig, az elso egy dinamikus, céltudatos volt, a másik egy langyos, szépen levezetett gyulés volt. Namár ha fejlodni szeretnénk, akkor az Ágit választabám,hisz eros, de ha azt akarnám hogy szépen lassan csordogáljon minden a saját maga medrében, akkor az Angelikát, hisz aranyos..

Anonymný povedal(a)...

Én meg azt szurtem le, hogy az Angelika semmi komoly dologgal nem tudott elorukkolni. A meghívóján szó volt sokmindenrol, de ezeket o meg sem említette. Vajon miért? Nem értem!

Anonymný povedal(a)...

Én a Kohút Misi gyulésére vagyok igazán kiváncsi!

Anonymný povedal(a)...

valoszinu azert, mert mostanaig is ott ult 4 evig, de eddig sem volt komolyabb otlete, mint sok mas kepviselonek ugyanugy.hiaba lesz akarki is a polgarmester, ha nem lesz utokepes a kepviselotestulet.

Anonymný povedal(a)...

mikor lesz kohut miska?

Anonymný povedal(a)...

Fonots a testulet munkálkodása,s éppen ezért akik 4 évig sok mindent nem csináltak, akkor azok/ Misi, Angelika/ mit akarnak eggyáltalán.
Ma megkaptuk a Jancsi meghívoját. O vasárnap este 17.00-tol magyarul, 18.30-tol szlovákul!

Anonymný povedal(a)...

Na azért a Horváth Ági se csinált eddig semmit - semmi komolyabbat!!!

Anonymný povedal(a)...

Mint hallottuk Ági nem volt testületi tag, mint az Angeli vagy a Misi aki itthon sincs nem is tudom, hogyan képviselte az ambereket így, De az Ági eddigi munkáját meg lehet nézni és neki vannak tervei, hogyan fejlődhetne legjobban a falunk és tud is harcolni a céljaiért a faluért

Anonymný povedal(a)...

Valaki megtudná mondani, hogy a Stano és a Matus mit csináltak a faluért?Mert én nem láttam őket szervezni semmit. Csak a hölgyeket!!!

Anonymný povedal(a)...

Ha a Stanot válasszuk, akkor még ilyen gőgös polgármestere nem lesz több Nánának. A saját családjával se tud rendesen beszélni, akkor hogy fog a lakosokkal, akik eddig csak, idézem "hülye nánaiak" voltak. A mezőgazdasági vállalkozása, mint magánembernek befuccsolt, de majd ha a falu nevében fogja ugyanezt csinálni, akkor biztosan sikeres lesz. Saját részére legalább is, mert a falu tőle fogja bérelni a gépeket. A leendő termálfürdőből, a vendégek az ő készülő panziójában, esetleg, a nővére házában lesznek elszállásolva. A betervezett szociális otthonban majd a felesége eligazgat. A szemétszeparáló főnöke Tamás fia lehetne. Jól ki van ez találva részéről.

Anonymný povedal(a)...

Sajnos Ágica azzal rúgta ki maga alól a széket, hogy az egész gyűlés csak a mások pocskondiázásáról szólt. Nem tudom hány képviselő testületi gyűlésen lehetett ott, de valahogy nem érzem a súlyát annak, amit ígért. Lehet, hogy megmondta a frankót, de mit ért el mindezzel, ha sokan a fejüket fogva jöttek ki a gyűlésről, mondván: "Kár, hogy csalódnom kellett benne".
Vele ellentétben Angelika igen csak rendben volt. Tudta, tudja mit akar, hogyan, kinek a segítségével és minderre a legegyszerűbben, legésszerűbben rávezetni a választókat. Nem fröcsögött a másra való mutogatástól, higgadt volt és megfontolt. Talán a képviselői múltjának köszönhetően valamivel több tapasztalattal RENDELKEZHET, mint mindenki Ágicája, de győzzön a jobbik. Mindenesetre, ha ez valakinek sokat nyom a lantba, akkor Angelikának MÁR meg van a diplomája! Viszont az eddigi munkájuk mind kettőjük esetében döntő tényező lehet...