Vítam Vás na stránkach blogu Nánanské reality,üdvözlöm önöket a Nánai tények blog oldalán

23. 9. 2008

Mi is a gond ,probléma vagy az elégedetlenség oka a lakosság részéről itt Nánán ?

Egyszer egy bejedzésemben írtam:" Aby bol dobrý vzťah medzi volenými predstaviteľmi a občanmi obce, je potrebné vytvoriť atmosféru vzájomnej dôvery. To je možné len vtedy ak volení predstavitelia samosprávy, budete hrať „s otvorenými kartami.“ Nekem az a véleményem ,hogy arra hogy az önkormányzat nyílt kártyákkal játsszon -hiába fogunk várni ! Javaslom hogy kezdjük el mink tisztelt lakosság a nyílt játékot, mondjuk meg nyíltan ,lehetőleg nem névtelenül a problémákat.mi nem tetszik,mit kellene csinálni stb.Akinek ezzel kapcsolatban van konkrét elképzelése ,kérem írja meg a megjegyzésben ,vagy küldje el a következő e-mail címre: tibork78@gmail.com / persze nem névtelenül/ én garantálom hogy felrakom a blog elsö oldalára !!! Valakinek el kell kezdeni,mert az idő csak műlik a lemaradás növekszik és félek hogy nem lesz lassan behozható.De hát mikor az MKP a kormányban volt 8 évig az se tudták a nánai honatyák ki használni pedig sok mindent el lehetett volna intézni de hát sajnos ezen már kár filozofálni.Csak remélhetjük hogy 2 év az új választások élőt élég inspiráció lesz arra hogy észbe kapjanak,és ........... !!!!!

5 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

Hát van itt valami gond,elégedetlenség Kanička úr ?Lehet hogy én nem itt élek ?
vagy netán vak vagyok ?

Anonymný povedal(a)...

Van egy olyan érzésem,hogy még süket is.

Tibor povedal(a)...

őszintém megmondom nekem az a problémám,hogy Matuskáné ideje alatt sokkal de sokkal több dolgot lehetett volna a faluban megcsinálni nem beszélve az időszakról mikor az MKP a szlovák kormányban volt 8 évig..Más faluk ebből a tényből óriási hasznokat húztak a falunak,itt Nánán meg csak aludtak_Hát ez kifogásolom és kritizálom.Ha bárki más lett volna ebben az időszakban a polgármester ismétlem bárki ,sokkal többet ért volna el a falu ,ez az én véleményem ,meggyőződésem.És nem veszek be semmilyen magyarázatot ,mert ez a szomorú valóság ,ha tetszik valakinek ha nem .Csak sajnos hogy a választók nem így lássák ,értékelik a dolgokat.Meg lehet őket fogni/venni/egy bécsi kirándulással,színházba menetellel a befolyásos vagy nevezzük "kiválasztott" személyeket /nyugdíjasokat/akikre halhatnak a faluban,van bizonyos tekintélyük stb. -meg ha félig van a busz elfoglalva akkor is .A 2006-2010 -ig a választási program teljesítése /a mai napig mis is van teljesítve ?/ -eszt a tény sajnos nem lehet letagadni,kimagyarázni,eltitkolni ! stb...Ez a szomorú valóság tisztelt nánaiak és még nincs vége ,többit majd máskor.

Anonymný povedal(a)...

Nekem meg az a problémám Kanička úrral hogy sajnos mindenben IGAZA VAN,és nem tudják a képviselők az ellenkezőjét bebizonyítani Matuskáné val az élen !!!!

Anonymný povedal(a)...

Meg aztán nem is akarják, még mit nem,a nagy testület hova gondolnak ilyesmit !Vagy lehet hogy ha megszakadnak akkor sem tudnák .Pedig akkor egyértelművé válik a dolog.