Vítam Vás na stránkach blogu Nánanské reality,üdvözlöm önöket a Nánai tények blog oldalán

21. 10. 2008

O osude kasární v Náne je už /asi/ rozhodnuté ?!

Úvodom prosím Vás pozrite si správy televízie Markíza zo dňa 18.10.2008 kliknutím na priložený link: http://video.markiza.sk/tv-archiv/televizne-noviny-dnes/19024 Alebo na nadpis príspevku.Konkrétne sa jedná o príspevok televíznych novín Markíza pod názvom: Majetok za 1,7 miliardy na predaj. NR SR na schôdzi č.27 dňa 18.9.2008 schválila v treťom čítaní Návrh poslancov Národnej rady Slovenskej republiky Rudolfa Pučíka, Jána Richtera a Jána Kovarčíka na vydanie zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 172/2004 Z. z. o prevode vlastníctva nehnuteľného majetku vo vlastníctve Slovenskej republiky na obec alebo vyšší územný celok v znení neskorších predpisov (tlač 665)

O prijatom zákone si pozrite prosím Vás televíziu Markíza správy zo dňa 18.10.2008 priložený link. Myslím že to nepotrebuje ďalší komentár.

V praxi to bude znamenať, že obec sa môže rozlúčiť s objektom kasární, pretože prednosť budú mať podnikatelia, súkromný sektor ak nebude záujemca až potom príde na rad obec, čo si však nemyslím, že sa to stane. Ministerstvo obrany určite tie objekty dobre predá. Inými slovami domnievam sa, že súčasná samospráva na čele so starostkou z dôvodu nečinnosti poškodili záujmy obce čo je podľa mňa trestuhodné. Nech mi niekto vysvetlí na čo doteraz čakali ??? Na aký papier ?? O tom hovorí starostka vo videu "Všedné dni obce Nána" je to tu v tomto blogu, v mesiaci apríl pridané, záujemca si to môže pozrieť, je to jednoznačný a nevyvrátiteľný dôkaz o nečinnosti . Na papier sa nečaká, ale sa vybavuje vážení občania. Bývalý starosta by to bol už tisíckrát vybavil, alebo dovolím si povedať, že aj hocikto iný ak by bol zvolený za starostu. Stojí na zváženie a vážne rozmýšľam o podaní trestného oznámenia, že bol spáchaní trestný čin.

O tom už ani nehovorím o koľko stotisíc korún resp. EUR ročne prišiel obecný rozpočet, ak kasárne nebude vlastniť obec,ako to bolo pôvodne. Pozrite tiež list z Ministerstva obrany zo dňa 11.sept2006!!, pridané do blogu tiež v apríli 2008. Na základe uvedených faktov posúďte sami Vážení občania celú záležitosť okolo kasární Nány a postup samosprávy v tejto záležitosti.

Poznámka : Dúfam, že sa Vám podarí pozrieť video TV Markíza, ak nie riaďte sa pokynmi ako to pozrieť, čo je treba prípadne nainštalovať na váš počítač (napr. Adobe Flash Player). Mne to funguje.

3 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

Pán Kanička klubúk dole opäť máte plnú pravdu ,len som zvedavý ako to dopadne s tým trestným činom ? To myslíte vážne ?

Anonymný povedal(a)...

Podla Vás si to obec nezaslúzi? Pán Drubits by to bol uz dávno vybavil...

Tibor povedal(a)...

Ja si tiež myslím,že Drubits by to bol už dávno ,dávno vybavil !