Vítam Vás na stránkach blogu Nánanské reality,üdvözlöm önöket a Nánai tények blog oldalán

17. 10. 2008

Olvastam,lehet hogy a nánai önkormányzatból is valaki ?

USMERNENIE K PROGRAMU OBNOVY DEDINY PLATNÉ NA ROK 2009. Hlavným cieľom Programu obnovy dediny (POD) je udržať človeka na vidieku vytvorením ekonomických, organizačných a odborných predpokladov podpory vidieckych komunít k tomu, aby sa vlastnými silami snažili o harmonický rozvoj zdravého životného prostredia, zachovávanie prírodných a kultúrnych hodnôt vidieckej krajiny a rozvoj environmentálne vhodných hospodárskych aktivít s dôrazom na identitu a špecifiká tohto prostredia. V obnove dediny je dôležitá spoluúčasť jej obyvateľov a spolupráca odborníkov smerovaná k zachovaniu kultúrnej kontinuity, tradícií a charakteristického vzhľadu vidieckeho sídla a krajiny. Podrobnejšie informácie vrátane usmernenia k programu platného pre rok 2009 a žiadostí o poskytnutie podpory nájdete na stránke www.sazp.sk.

2 komentáre:

Tibor povedal(a)...

Elgondolkodtató az a gondolat,mondat vagy mint konkrét cél "udržať človeka na vidieku" más szóval a falukban?Mondjon már nekem valaki konkrét példát mivel vonzza a nánai önkormányzat a fiatalokat,bővíti,növeli a lakosság létszámát.Mint tudjuk sok szempontból is nagyon fontos volna !!!Mit tesz e konkrét cél érdekében ?
Kérem vitassuk meg .Ha kérhetném szépen a tisztelt olvasót NE NÉVTELENUL" Köszönöm szépen.

Tibor povedal(a)...

És még valami :gondolkozzon el az önkormányzat mit is jelent az a kiljelentés hogy:zachovanie kultúrnej kontinuity,tradícií a charakteristického vzhľadu vidieckého sídla a krajiny