Vítam Vás na stránkach blogu Nánanské reality,üdvözlöm önöket a Nánai tények blog oldalán

22. 10. 2008

Štátny majetok ponúknu firmám.-ďaľšie informácie.

Vláda uprednostňuje vlastných nominantov na čelných postoch miest a samospráv.

Prebytočný štátny nehnuteľný majetok sa bude môcť ponúkať podnikateľom. Ak sa nenájde kupujúci, cena sa zníži maximálne o 70 %, až potom budú na rade obce a samosprávy, ktoré ho dostanú zadarmo. Rozhodli o tom poslanci. /ako som už o tom písal/Proti sú viacerí opoziční poslanci. V súčasnosti platný zákon, ktorý podporili okrem iných aj súčasný premiér, minister obrany či minister vnútra zaručuje podľa exministra obrany Martina Fedora (SDKÚ-DS) nekomplikovaný, transparentný proces bez zbytočnej byrokracie.Video si môžete pozrieť kliknutín na nadpis príspevku ,alebo >>>tu. Na videu sú minister obrany Jaroslav Baška (Smer-SD), Martin Fedor a primátori.Starostovia z SMK opäť nedostanete asi NIČ !!!!- to je moja mienka,tak im treba na čo sa čakalo doteraz napríklad aj tu v Náne ,ale o tom som už písal -vari to nie je trestuhodné ,zamyslite sa nad tým vážení občania -voliči !

5 komentárov:

Tibor povedal(a)...

Itt szeretném és bátorkodom megjegyezni hogy ennél az önkormányzati garnitúránál MIKOR ? lesz a faluban megoldva pl.a kemping modernizálása,kanalizáció ,tisztító berendezés ?? Mert ezekhez rengeteg papírt kell intézni ,mindenféle engedélyeket stb,stb, a pénzről nem is beszélve.Vagy mert várni aszt már tudnak a laktanya az elő példa,ha tetszik valakinek ha nem ez a szomorú valóság.Már csak aszt várom hogy kijelentsék hogy NO UGYE,NEM IS MINK /mármint az önkormányzat/ VAGYUNK A BŰNÖSÖK A LAKTANYA ÜGYÉBEN hanem a szlovák kormány mi akartuk de hiába.Őszintém kijelentem hogy eszt a megedzést,kijelentést egyesektől el tudom képzelni.Figyeljék csak meg tisztelt nánaiak,választó polgárok ,ebben is igazam lesz.

Anonymný povedal(a)...

Nánán minden jól van,ahogy van :nyugdíjasok megvannak elégedve Zsuzsikával, többi meg kit érdekel ?Elvégre ők a választó tömeg ,és nincsenek nagy igényeik,elég egy busz kirándulás és minden rendben van !!!

Anonymný povedal(a)...

én meg azt nem értem ,mikor a párkányi laktanya volt intézve,még akkor sem ébredtek fel Nánán ? Pedig az is át volt alakítva + a lakások is
az oroszok után, talán többször is.Érdekes nem ?

Anonymný povedal(a)...

Mondjon ki mit akar a laktanyát Matuskáné és bandája FletoT idézve -ELKÚRTÁK !!!

Anonymný povedal(a)...

Semmi gond, jó ez nekünk. Mi választottuk meg Matuskánét...
Csak tudnám miért, hiszen az elöző ciklusban se csinált semmit...