Vítam Vás na stránkach blogu Nánanské reality,üdvözlöm önöket a Nánai tények blog oldalán

20. 12. 2008

Áldott karácsonyi ünnepeket kívánok

Kedves Nánai lakosok,olvasók !

Nem az a fontos, hogy nagy dolgokat tegyünk, hanem , hogy az általunk tett kis dolgokat nagy szeretettel végezzük. Amikor a Betlehemben született gyermekre emlékezünk, hajoljunk meg a tulajdon szívünkben élő gyermek előtt, és kövessük álmaink csillagának fényét, s tudjuk: Isten velünk van, bárhová is megyünk. Hagyjuk, hogy az istállóban megszületett remény megmutassa nekünk, hogy az Úr egy kisgyermeken át is képes megváltani a világot. Karácsony szelleme egész évben melengesse lelkeinket. Béke és kegyelem kísérjen utunkon.

-karácsonyi himnusz -karácsonyi üdvözlet -karácsonyi volnék
Úgy éreztem hogy így Karácsony előtt sokak számára fontos lehet, hogy itt az oldalon is kezdjünk ráhangolódni az Ünnepre, és érezzük a csodálatos Karácsonyi energiákat. Azok számára, akik egyedül töltik e napokat, nagyon fontos, hogy saját magukat tudják ráhangolni erre, és befogadni azt a rengeteg pozitív energiát, amiből ilyenkor mindenkinek jut elég. Tanuljunk meg szeretni, ez az út vezet a boldogsághoz! "Ne a hóban, csillagokban, ne ünnepi foszlós kalácson, ne díszített fákon, hanem a szívekben legyen karácsony!"
Áldást, Hitet, Emberséget, Jó egességet Mindenkinek csodálatos Karácsonyt kívánok! Kanička Tibor (http://www.youtube.com/watch?v=jdKN-C7kzdA )

Žiadne komentáre: