Vítam Vás na stránkach blogu Nánanské reality,üdvözlöm önöket a Nánai tények blog oldalán

7. 10. 2009

A Nánai alpolgármester írása a Nánai lap 24.számában-vélemény.

Tisztel Nánai lakosság,
Gálik Lajos úr azt írja a Nánai lap októberi számában "A választási programból a fő feladat megvalósult Nánán" című cikkében ,hogy a Hviezdoslav utcában az út javítása befejeződött a kolaudációra szeptember végen kerül sor stb. -idézet a cikből.
Hogy félre ne értség tisztázni kell a következő tényeket :
- minden tisztelet az önkormányzatnak hogy ezt az utcát rendbe rakták
- továbbá olvasva a 32/22072009 határozatot egértélműjen meg lehet állapítani hogy az önkormányzat komolyan foglalkozik a csatornázással,és még valami ,nem félt felfenni kölcsönt a falu érdekében (csak kár hogy nem tették hamarabb)mert azt is kell tudni hogy féltek a kölcsön felvételétől.
- de kritikusan meg kell mondanom hogy Gálik Lajos vagy nem ismeri a Választási programot a 2006-2010 évre (el lehet olvasni  itt ,és ősze hasonlítja a tisztelt nánai polgár a Gál L. cikket a választási programmal..Vagy csak írt valamit (ami viszont dicséretes, de azért könyörgöm legyünk objektívak ,korrektek,ne vezessük félre a lakosságot.Mert ahogy azt az olvasó látni fogja a választási programban egy szó nincs a Hviezdoslav utcáról.Erről ennyit.Lehet hogy volt módosítva a választási program ,amit nem hiszek de ma már minden lehetséges.Ebben az esetben akkor viszont elnézést kérek.Befejezésül bátorkodom megjegyezni hogy az MKP választási programja a 2006-2010 évre és a Falu fejlődésének gazdasági és szociális programja (PHSR)
-AZ NEM UGYANAZ !!!!

1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

Nagyon erdekes, koszonom