Vítam Vás na stránkach blogu Nánanské reality,üdvözlöm önöket a Nánai tények blog oldalán

10. 10. 2009

Megyei választások –november 2009.

Franklin Delano Roosevelt, - aki 1933-tól 1945-ig volt az Egyesült Államok 32. elnöke -, úgy vélte, hogy „a politikában semmi sem történik véletlenül. Ha valami megtörténik, biztosak lehetünk abban, hogy az így lett eltervezve.”

Koalícióban indul Nyitra megyében a novemberi megyei választásokon a Smer-SD, a SDKÚ-DS, az ĽS-HZDS és a KDH. Közös jelöltlistájukon 46 név szerepel majd: a Smernek 18, az SDKÚ-DS-nek 11, az ĽS-HZDS-nek 9, a KDH-nak pedig nyolc politikusa került fel.

Addig a magyar pártok meg osztódnak szét.Véleményem szerint a magyar pártok líderei fontosabbnak tartják “ki tudja milyen érdekeket” mert hogy nem a magyar kisebbséget képviselik az biztos(tisztelet a kivételnek),különben mindent megtettek volna annak érdekében hogy nem váltak volna szét.Lehet hogy nem értek hozzá,de valamikor azt tanultuk hogy “EGYSÉGBEN AZ ERŐ” (lásd a szlovák pártokat) Viszont őrömmel olvasom hogy Kovan Bandi mint a SaS párt jelöltje indul a megyei választásokon,hát sok sikert kívánok.

2 komentáre:

Tibor povedal(a)...

Egyáltalán nem fogok meglepődni ha a jövőévi parlamenti választásokon az MKP és a Híd be se fog kerülni a parlamentbe.Mindenki meg akarja mutatni hogy ő legjobb,így osztóznak majd a szavazatok és nem fogják elérni a min.5% amit kell.De ne szaladjunk előre,majd elválik !!

Anonymný povedal(a)...

jo kezdet