Vítam Vás na stránkach blogu Nánanské reality,üdvözlöm önöket a Nánai tények blog oldalán

14. 5. 2008

Elfogtam egy levelet.....









2008 április 7-én egy nyilvános árverésen elkelt a nánai kastély.Az új tulajdonos egy nánai polgár lett.

Ezzel kapcsolatban volna néhány kérdésem :

  • kivel akarja elhitetni a polgármester asszony ,hogy erről nem tudott ?/árverés/
  • ha nem tudott ,akkor minek van ott ? lassan elmegy az összes ingatlan,az önkormányzat szeme ellőt ,és nem tesznek semmit !!!
  • mit csinált annak érdekében hogy a kastély a falu tulajdonába kerüljön ,vagy nem is akarta ,csak a látszat kedvéért volt „felháborodott” április 22 –én a gyűlésen ?
  • és még lehetne sorolni , válaszokat adja meg mindenki saját magának.

Nem tudom miért de van egy olyan érzésem hogy a laktanya hasonló sorsra fog jutni, persze egyáltalán nem fogok csodálkozni ha így lesz.
Igaz ,hogy a kastély nem a falu tulajdona volt ,de mi a helyzet a falu vagyonával mostanság? Csak megemlítem hogy 2006 ban a falunak 33,5 mil. értékű ingatlanja,1,7 mil.értékű ingósága és 6,7 mil értékű részvénye volt.

1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

A tisztelt képviselőknek sem szólal meg a lelkiismerete???? Mert hogy a polgármester asszony a kis toldozás- foltozáson kívül , nem tud mivel foglalkozni - ez senkit nem érdekel , hogy már elúszott a falu teljes vagyona???? Sem földjeink, sem ingatlanunk nincs már ????? Gyerekeink jövője e faluban hogy van biztosítva ????? Lakásokat más épít, óvoda , iskola / ha többen születnének / nem elég. A régi iskolát is kiadták bérbe , állítólag 15 évre !!! Az már soha nem lesz Nánáé ,mint a többi ingatlan. Jó lenne ezt tudatni minden lakossal, hogy ébredjenek már fel. Főleg a fiatalok , akik itt szeretnék leélni életüket.