Vítam Vás na stránkach blogu Nánanské reality,üdvözlöm önöket a Nánai tények blog oldalán

20. 4. 2008

Megoldásra vár, .........











3 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

" Míg Párkány panorámáját az esztergomi Bazilika ékesíti, Nána falujét - mind Érsekújvár, mind Léva felől jövet - a szeméthegy ékesíti. Vajon a helyi és a környékbeli lakosok meddig tűrik ezt szó nélkül? Vajon a képviselők foglalkoznak- e a témával??? Az időjárás viszontagságai , a szél és a hőség mennyi fertőzési veszélyt hoz e térségre ???? "

Anonymný povedal(a)...

Azon lakosokrol is beszél akik napirenden a saját házuk elejét sem tartják rendben? Vagy azon lakosok kik az autóbuszról leszállva eldobálják a papírzsebkendot, a buszjegyeket.
És azon lakosok kik az elfogyasztott édesség papírjaival díszítik falunk utcáit? Ez például miért nem zavarja Ont? Arról akkor még nem is tettem említést, hogy falunk pogárai eloszeretettel telepítenek kissebb nagyobb szemétlerakatokat a falu széleken!!! Ez is buzít,ezeken a helyeken is fennáll a fertozésveszély! Erre kéne felhívni a lakosság figyelmét!

Wassermann povedal(a)...

Ezek szerint Párkányban nincs is ilyen jellegű probléma, ha Ön Párkányt hasonlítja hozzánk és eme városban csak a szépet látni meg , ugye?
A környékbeli lakosok pedig addig tűrik ezt az állapotot, amíg ő maguk is odahordják a szemetüket. Egyszerű, nemde!
Esetleg álljon minden nap 24 órájában egy képviselő a szemét lerakatok mellett, hogy nehogy valaki gyarapítsa eme szeméttelepeket? Ön tud jobbat??? Örömmel várom kreatív ötleteit...
Önnek nem gyanús, hogy a probléma megoldására talán az embereknek kéne ici-picit a lelkükbe nézni mielőtt lerakják a "fertőzésveszélyt" ?
Nyilvánvaló, hogy a probléma megoldására tartósabb elgondolás és kivitelezés kéne.
Amennyiben a képviselő testület jóváhagy egy bizonyos pénzösszeget eme - a bizonytalan tulajdonban lévő, tehát nem biztos, hogy Nána falu tulajdonában lévő - területek tisztítására, mi a garancia, hogy az emberek többször nem visznek oda szemetet???
Esetleg minden 2 hétben erre kéne költenie a falunak?
De szeretném Kanicka Urat megkérni, hogy amennyiben ideje engedi, helyezze el a képeket úgy, hogy mindegyiküket láthassuk (rákattintás nélkül is), ezáltal is tudtunkra adva, hogy mit is szeretne azzal újjonan leblamálni.
De még találóbb megoldásnak látom, ha a park felújítási képeinek pocskondiázásához hasonlóan, ezeket is kommentálná a képek alatt.Így első kézből kaphatunk újabb "felederítést" a faluban megbúvó gonosz megoldatlan gondokról...
Mellesleg megtudhatom mit szeretne ábrázolni az Iskola utca táblájával és eme képp fölött található 2 képpel(mivel hogy a zöld övezetben található képre kattintva - sajnos - csak az ön készüléke által megadott képnév jelenik meg. Persze lehet, hogy a hiba az én készülékemben van, ezúton Elnézést!)?
De vajon mi késztette Önt arra, hogy a vasút tulajdonában lévő épületet is ide tegye?
Vajon a többszöri felszólításra sem reagáló vasúti társaság tehetetlenségről is a jelenlegi önkormányzat tehet?
Ha jól tudom, a "kaszárnyaproblém" - ához pedig a maga "jóindulatának" is köze van, nemde? Tisztelettel:
Wassermann