Vítam Vás na stránkach blogu Nánanské reality,üdvözlöm önöket a Nánai tények blog oldalán

24. 2. 2009

Trojročnú Aničku zneužíval jej vlastný otec.(stalo sa v Náne)

24.2.2009 - 19:37:00 | joj.sk/TV JOJ, Drahu Dobrovicsová

Osem rokov si 47-ročný Arpád odsedel v base za zneužívanie malého dievčatka. Po opustení brány väznice sa zoznámil s Anitou, s ktorou pred troma rokmi splodili dcérku Aničku. Hoci jej mama vedela, s kým žije, do posledných chvíľ verila, že Arpádovi väzenie a psychyatrická liečba pomohli. Všetko sa však náhle zmenilo. Jeho dcérka sa sťažuje, že ju po hre s otcom bolí v rozkroku.

Matka Anita so zneužívanou dcérkou Aničkou Foto: TV JOJ

Anita neche svojho muža už ani vidieť. Len prednedávnom totiž jej dcérka ukázala susede ako sa s otcom hrajú a čo s ňou robí. Duchaprítomná suseda zašla okamžite za starostkou.

Tá poprosila riaditeľku miestnej škôlky, aby sa len s trojročnou Aničkou porozprávala. Učiteľka neverila vlastným očiam, keď si príbeh dievčatka vypočula priamo z jej úst. „Myslela si, že v každej rodine to tak beží, preto sa nesťažovala a ani nič sme na nej nespozorovali,“ hovorí šokovaná riaditeľka škôlky.

Potom už udalosti nabrali rýchli spád. Starostka sa obrátila na políciu a tá začala okamžite konať. Dievčatko aj policajtom ochotne ukázalo na bábike, čo s ňou jej otecko vyvádzal.

Vyšetrovateľ už obvinil 47-ročného Arpáda zo zločinu sexuálneho zneužívania, za ktorý mu hrozí 7 až 12 ročné väzenie.

Na prípade je však zarážajúci postoj detského lekára, ktorého matka Anita s dcérkou navštívili ešte 2. februára. Hoci sa Anička sťažovala na bolesti, lekár o tom už nikoho ďalej neinformoval. Detský lekár údajne nezistil vonkajšie znaky násilia, preto ich poslal k miestnemu gynekológovi a ten ďalej do Nových Zámkov k detskému gynekológovi. Tam sa už nedostali, keďže vraj nemali peniaze na autobus, a tak sa celý prípad prevalil až teraz.

Žiadne komentáre: