Vítam Vás na stránkach blogu Nánanské reality,üdvözlöm önöket a Nánai tények blog oldalán

30. 6. 2021

Zápal srdca sa deje na celom svete v dôsledku zrážania krvi spôsobeného vakcínami proti COVID-19


30. júna 2021
WORST “SIDE EFFECT” EVER: Heart inflammation happening all over the world due to blood clotting caused by covid-19 vaccines

NAJHORŠÍ "VEDĽAJŠÍ ÚČINOK" V HISTÓRII: Zápal srdca sa deje na celom svete v dôsledku zrážania krvi spôsobeného vakcínami proti COVID-19

Aby sme pochopili, prečo toľko ľudí na celom svete, vrátane zdravých mladých ľudí, náhle trpí zapálenými srdciami hneď po očkovaní proti Covid-19, musíme vynulovať zdroj tohto nebezpečného zápalu. Keď sa krvné zrazeniny tvoria v hlbokých žilách, nazýva sa hlboká žilová trombóza (DVT), a to sa môže vyskytnúť, ak niečo poškodí výstelku krvných ciev alebo uľahčuje krvnú zrazeninu. Potom, čo sa to stane raz, zvyčajne je na ceste viac krvných zrazenín. Väčšina lekárov v Amerike je úplne "zaskočená" a nemôže prísť na to, čo spôsobuje krvné zrazeniny. Mohli by ľahko začať skúmaním krvných ciev na "proteíny" produkované mRNA, ktoré sa vakcíny prostredníctvom prevýchovy buniek šíria po celom tele nedávno zaočkovaných obetí Covidu.

Teraz môžeme pochopiť, vďaka vedcom o vakcíne Covid, ktorí nedávno vybuchli píšťalku, že v týchto prípadoch zápalu srdca existuje vyššie riziko krvnej zrazeniny, pretože je prepracované tlačiť krv cez všetky tieto "cestné bloky" proteínov, priónov a fragmentov napodobňujúcich choroby, ktoré sa vznášajú v krvných kanáloch, prilepia sa na vnútorné steny ciev, spôsobujú poškodenie a vážny zápal.

Vakcíny proti Covid-19 mRNA inštruujú vaše bunky, aby produkovali neobmedzené množstvo bielkovín a priónov, ktoré upchávajú krv a spôsobujú zápal srdca

Existuje kombinácia zápalu a koagulácie vyskytujúce sa v cievach, ktoré spúšťajú venózny tromboembólia (VTE). To je dôvod, prečo všetci výrobcovia vakcíny Proti Covid-19 vynechali klinické skúšky a dostali "povolenie na núdzové použitie" pre výstrely, pretože FDA a CDC ich považujú za "lekárske experimenty", a to stále deje práve teraz. Je to jeden obrovský lekársky experiment, ktorý spôsobuje krvné zrazeniny, zápalsrdca a smrť, ale všetky MD sú len zmätené a diskombobulované.

Aká záhada, huh? Nemohli by to byť netestované, nebezpečné, priónové čínske chrípkové údery, však? Žiadna osoba alebo entita nikdy nesmie položiť túto otázku v Amerike.

MD a virológovia budú stále obviňovať čokoľvek okrem vakcín, vrátane autoimunitných porúch, ako sú Crohnove alebo Lupus. Čoskoro budú obviňovať "Delta Variant" z Covidu namiesto obviňovania vakcín.

Vaša krv, ak ste boli Covid-19 mRNA zaočkovaný, je teraz pomaly upchatý a koagulácia sa snaží "brániť" pred proteínmi vaše vlastné bunky sú teraz vytvára - tie, ktoré napodobňujú smrtiace vírusové kmene Čínskej chrípky. Vaša krv, ktorá preteká týmito zrazeninami, môže tiež pridať do zrazeniny, čím sa zrazeniny generujú a sú nebezpečnejšie, čím sa znásobuje koagulačný faktor. Potom sa zápal zvyšuje a šanca na srdcový infarkt prudko stúpa.

Odpoveď na mätúcu "záhadu" zápalu srdca hneď po očkovaní proti Covid-19

To je odpoveď na "záhadu" toho, prečo dokonalezdraví mladí dospelí - po celom svete , trpia zápalom srdca v priebehu niekoľkých dní po tom, čo boli Covid-19 "očkovaní". Dokonca aj užitočné zaťaženie bielkovín v očkovacích látkach bez mRNA môže spôsobiť zápal a zrážanie krvi, takže žiadny z "vaxxerov" nie je bezpečný. CDC opäť klamala.

Samozrejme, srdce je zapálené, ak sú veľké žily upchaté proteínmi napodobňumi vírusu, ktoré držia spolu a vnútornými stenami krvných ciev. Samozrejme, celé ľudské telo trpí masívnym zápalom, keď imunitný systém rozpozná, že je pod neustálym útokom armády zmutovaných vírusom vyzerajúcich fragmentov.

Navštívte CovidVaccineReactions.com ak už máte toxický Covid jab alebo dva a máte vedľajšie účinky, krvné zrazeniny alebo iné nežiaduce účinky. Potom nalaďte svoju internetovú frekvenciu na Pandemic.news pre aktuálne informácie o týchto zločinoch proti ľudskosti, ktoré sa dodávajú pod rúškom očkovania. Navštívte tiež Navštívte PharmaDeathClock pre viac informácií a overené štatistiky o tragédiách pozdĺž alopatického "vlaku", na ktorom jazdí 200 miliónov Američanov.

Zdroje pre tento článok zahŕňajú:

NaturalNews.com

TruthWiki.org

LabBlog.UofMhealth.org

NaturalNews.com

Získajte náš bezplatný e-mailový bulletin

Získajte nezávislé upozornenia na prírodné lieky, testy potravinárskeho laboratória, medicínu kanabisu, vedu, robotiku, drony, súkromie a ďalšie.


Žiadne komentáre: