Vítam Vás na stránkach blogu Nánanské reality,üdvözlöm önöket a Nánai tények blog oldalán

2. 3. 2011

Hozzájárulhatunk a Szlovákiai Magyarok Kerekasztala népszámlálási kampányához | Új Szó Online

A Szlovákiai Magyarok Kerekasztala felvilágosító kampányt indít, hogy minél többen valljuk magyarnak és magyar anyanyelvűnek magunkat. Várják a hozzájárulásokat a kampány sikeres lebonyolításához.Hozzájárulhatunk a Szlovákiai Magyarok Kerekasztala népszámlálási kampányához | Új Szó Online
Az SzMK szerdán az alábbi felhívást jutatta el az Új Szó Online-hoz:
"Májusban népszámlálás lesz Szlovákiában. A Szlovákiai Magyarok Kerekasztala felvilágosító kampányt indít, hogy minél többen valljuk magyarnak és magyar anyanyelvűnek magunkat.
A kampánnyal kapcsolatos kiadásokat nagy részét a résztvevő szervezetek vállalták. E mellett bárki hozzájárulhat a kampány sikeres lebonyolításához, ha intézményként vagy magánszemélyként bármilyen összeggel is támogatja a közös kampányunkat a következő bankszámlák valamelyikén:
Szlovákiai bankszámla:         2667010003/1100
IBAN: SK20 1100 0000 0026 6701 0003
SWIFT: TATRSKBX
Magyarországi bankszámla:     11773092-00277059
IBAN: HU67 1177 3092 0027 7059 0000 0000
SWIFT: OTPVHUHB
Az adakozásokból a következőket szeretnénk megvalósítani: plakátok, felvilágosító füzet megjelentetése, TV-spotok, kisfilm, hirdetések készítése a lokális médiában, helyi és regionális televíziókban, matrica és bannerkampány.
Az anyagi eszközök felhasználását a Szlovákiai Magyarok Kerekasztala Koordinációs Bizottsága felügyeli.
A támogatók nevét a népszámlálásra létrehozott honlapunkon (www.nepszamlalas2011.sk) folyamatosan közzétesszük.
Az adományokat előre is köszönjük!
Szlovákiai Magyarok Kerekasztala Koordinációs Bizottsága"
Kommentárom:
Hát ez valami csodálatos ,fogyatékosoknak nézik a szlovákiai magyarokat ,vagy mi a fene ?Nem tudnak egy kérdőívet kitölteni ? Aki magyar anyanyelvű (národnosť :maďarská) az biztos hogy annak is mondja magát.Aki meg nem úgy tesz annak, kampányolhat a végtelenbe ,vagy tévedek ?Ezzel csak pont az ellenkező effektus lesz elérve ez a véleményem.Ez baromi rossz húzás volt ,vagy netán készakarva,a fene tudja.Úgy talán nagyobb értelme lett volna e "felhívásnak" hogy például : Szlovák polgártársaink aki egy kicsit is tud magyarul mondja magát magyarnak a májusi népszámláláskor,jutalom lesz.
Tibor K.

Žiadne komentáre: