Vítam Vás na stránkach blogu Nánanské reality,üdvözlöm önöket a Nánai tények blog oldalán

9. 2. 2010

Prosba o 2 % z Vašich dani.

Prosím všetkých priateľov, známych a čitateľov tohto blogu, aby ste venovali tejto výzve pozornosť a pomohli ,ďakujem

Kanička Tibor

Vážení priatelia.

Obraciam sa na Vás s prosbou o 2 % z Vašich dani pre Národné centrum sclerosis multiplex, n.o., - špecializované zariadenie, ktoré sa snažíme vybudovať v prospech všetkých pacientov so sclerosis multiplex na Slovensku. /- liečebne pobyty s rehabilitáciou, odľahčovacia služba, denný stacionár, trvale bývanie so špecializovanými rehabilitačnými službami – podľa vzoru NCSM v Moelsborgu v Belgicku/.

Dostali sme do dlhodobého prenájmu /na 30 rokov/ pozemok - 3 700 metrov2 za 1 Euro /rok. Za projektovú dokumentáciu sme zaplatili s pomocou niektorých spoločnosti /Európska platforma sclerosis multiplex – Belgicko, Merck Serono Svajciarsko, Richter Gedeon SR/ a s Vašou pomocou /dary a verejne zbierky/ už 700 000 Sk, ešte nám chyba 150 000 Sk, ale PD už je pripravená na predloženie žiadosti o dotáciu z Euro fondov.

K Euro fondom potrebujeme preukázať spoluúčasť vo výške 5%, to znamená cca 3 750 000 Sk by sme mali mat na učte NCSM.

Len časť pacientov s SM sa môže dostať do kúpeľov. Niektorí sú umiestňovaní do DSS alebo do hospicov, kde dostavajú len všeobecnú starostlivosť. Veľa z nich je na invalidnom vozíku, alebo su ležiaci, odkázaní na pomoc iných ľudí. V NCSM, ktoré bude prvé na Slovensku, dostanú takú starostlivosť a opateru, akú si zaslúžia - špeciálnu. Vid. www.klubsmvpo.szm.sk "štúdia rehabky"

Prosíme Vás, pomôžte pacientom s SM a pošlite /NCSM/ 2% z Vašich dani, zároveň požiadajte v našom mene čo najviac svojich známych, aby tak urobili. Pomôžete nám žiť.

Ďakujeme Vám.

za 8400 pacientov s SM na Slovensku Mgr. Juliana Ilencikova, pacient s SM,predsedníčka Klubu SM v Prešove, riaditeľka NCSM www.klubsmvpo.szm.sk

1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

Dear Ally,

For long time I use this free software: [url=http://www.freeflvtomp3converter.com]FLV to MP3 free converter[/url].

FLV to MP3 free converter is a free YouTube, MegaVideo, Shoutfile and similar video sites to MP3 Converter and allows you to convert a video to MP3 file.

This software is fast, free, and requires no signup. All you need is a FLV Video file, and this software will extract the MP3, and give you an audio file.

So you are able to listen to your favorite YouTube tracks on every MP3 player.

You can download it for free at [url=http://www.freeflvtomp3converter.com]www.freeflvtomp3converter.com[/url].

This may be useful to you.