Vítam Vás na stránkach blogu Nánanské reality,üdvözlöm önöket a Nánai tények blog oldalán

30. 8. 2008

Kaszárnyából bérház

Ipolyszalka. Községi bérlakások építésébe kezdenek Ipolyszalkán. A falu május végén, egy kormányhatározat által kapta meg az egykori kaszárnya épületét, amely június közepén fizikailag és jogilag is a település tulajdonába került.
A 9-10 milliós beruházást hitelből fedezik, a kölcsön kifizetése után pedig a lakásokat bérlőiknek adnák el. Az ingatlanok iránt nem csak szalkaiak, hanem más település kisgyerekes családjai is érdeklődhetnek: a kiválasztott jelentkezők akár már a jövő év elején is beköltözhetnek. A kaszárnya épületében 14-18 lakóegység alakítható ki, ha 3-4 hónapon belül sikerül kiválasztani az átalakítást végző céget, már ősszel elkezdődhetnek a munkálatok. Nánai laktanya neked vajon mi lesz a sorsod ???????

5 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

érdekes dolgok ezek a bérházak.már lassan mindenütt épitenek,Bajtán ,Szalkán ,Kohídgyarmaton stb,stb, csak valahogy Nánan nem megy semmi ,valyon mi lehet az oka ????

Tibor povedal(a)...

de talán még érdekes seb az a tény hogy Nánán is tudták már 2006 -ban hogy a laktanya a falu tulajdonába kerül /lást bejedzésemet Egy levél a laktanyáról 2009 aprilis 19--ről./és azóta senki de senki nem csinált semmit ennek az ügynek az érdekében.Milyen érdekes hogy Szalkán a falu ez év május végén egy kormányhatározat által kapta meg az egykori kaszárnya épületét, amely június közepén fizikailag és jogilag is a település tulajdonába került.Véletlen ez vagy netán valaki Szalkáról vette a bátorságot és kiharcolta,mindenesetre érdekelne az igazság !
Egy bisztos Nánáról senki meg nem mozdult.Ami szinte büntetendő,mégpedig azért hogy ha a laktanya nem lesz a falué /ami nagyon úgy néz ki/az már ütközik a büntető joggal mert trehányság,nemtörődés és sok más egyéb okokból tudatosan meg lett a falu károsítva évi nagyobb összegű biztos jövedelemtől-és eszt bizony nem lesz szó nélkül hagyva.

Tibor povedal(a)...

< elnézést a hibáért Egy levél a laktanyáról című bejedzésem 2008 április 19-röl van.>

Anonymný povedal(a)...

Nánán ha jól tudom akkor van valami hotel féle is. Abból is lehetne akár bérház is, vagy a községháza környékén is van szabad terület bérház építésére. És tudja valaki, hogy mi van azokkal a lakásokkal amit az OKR moto fölé akartak felhúzni?

Tibor povedal(a)...

Hotel nem a falu tulajdona,mint a kastélyt sem, ezt is elbénázták.Hogy mi lesz az OKR fölött-javaslom az "információs tőrvény" alapján kérdezze meg az önkormányzatot ,vagy magába a polgármester asszonyt !