Vítam Vás na stránkach blogu Nánanské reality,üdvözlöm önöket a Nánai tények blog oldalán

25. 7. 2009

Náhoda ,alebo už dôsledky ...........

NR SR na 39. schôdzi prerokovala a schválila Vládny návrh zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 270/1995 Z. z. o štátnom jazyku Slovenskej republiky v znení neskorších predpisov a o zmene a doplnení niektorých zákonov( viď uznesenie číslo 1560 zo dňa 30. 6. 2009,)

viď >>>> TU !!!!!

Čiste náhoda ,alebo to má súvislosti s nasledovným faktom,že zhruba asi vtedy vypršali DIGI Slovakia s.r.o. vysielacie práva na maďarské stanice RTL KLUB,Cool TV,Sport Klub a Film + a doteraz o nich rokujú ,zaujímavé však./Opäť asi oblbovanie na úrovni!!!/Tu je potrebné pripomenúť ,že rating (sledovanosť) stanice RTL KLUB je taká vysoká na Slovensku,že slovenské komerčné televízne stanice môžu len o takom snívať!!

To je čiste môj názor !!

Teda zhrniem to :

- ak je to skutočne len obchodná záležitosť (obnova vysielacieho práva) potom môžem len konštatovať,že pre liknavosť prístupu a nepružnosť Digi TV asi príde o nespočetné množstvo zákazníkov, akonáhle konkurencia začína ťahať optické káble a bude ponúkať svoje služby.

- ak je to politická záležitosť, tak je to veľká hanba a verím ,že príslušné slovenské orgány a orgány EÚ spravia v tom poriadok.

4 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

Náhody predsa neexistujú !

Anonymný povedal(a)...

francba nagyon hianyzik ez a harom adó...

Tibor povedal(a)...

Olvassák a mai Ujszót ,ott írnak a Digi TV -ről.

Anonymný povedal(a)...

A francba még mindig nem működik,ki tudja mi a baj ez már kicsit sok.