Vítam Vás na stránkach blogu Nánanské reality,üdvözlöm önöket a Nánai tények blog oldalán

9. 5. 2020

UPOZORNENIE na článok zo stránky OBČIANSKÝ TRIBUNÁL !

Miesto úvodu.
Článok do jednotlivých  regionálnych novín v rámci SR :
S p ô s o b , ako sa OSLOBODIŤ od  EXEKÚCIÍ - DLHOV a  z  OTROCTVA  BIEDY !
„Na Slovensku je cca 4 milión exekúcií, ktorými je postihnutá priemerne skoro každá rodina“
S p ô s o b , ako  ZACHRÁNIŤ  ďalšie životy a utrpenie našich spoluobčanov SR !!!

        Podľa dostupnej štatistiky na Slovensku len za rok 2017 spáchalo samovraždu 506 našich spoluobčanov a pokúsilo sa o samovraždu 841 ľudí ! Počet týchto obetí je alarmu-júci, u pokusoch o samovraždu je skutočne oveľa vyšší, no do štatistiky sa to  n e d o s t a l o !   
      Verejnoprávne média mlčia a politici, ktorí túto neslobodu a tyraniu spôsobili s tým nerobia nič, ale práve opačne naďalej ju prehlbujú ! Národ sa čím ďalej viac potápa v sociálnej a celkovo v hmotnej kríze o čom svedči aj alarmujúca štatistika samovrážd, ich pokusov, psychických porúch a ochorení, alkoholizmu, narkománie atď., v dôsledku čoho dochádza k enormnému nárastu aj násilnej trestnej činnosti, týraniu a zanedbávaniu čo i len najzákladnejších ľudských práv u svojich blízkych príbuzných a zverených do opateri, žiaľ väčšinou aj maloletých a našich starších spoluobčanov !
     Dňa 9.11.2013 z vôle ľudu v z n i k o l Občiansky tribunál SR, ktorý je aj podľa medzinárodného práva v dobe neslobody dočasné štátne zriadenie v stave ústavnej núdze, teda je ako jediný a najvyšší legálny, legitímny ústavný aj štátny orgán SR ! Okrem iných účinných opatrení na dosiahnutie zmeny tohto neústavného stavu Občiansky tribunál  zverejnil na svojej webovej stránke www.obcianskytribunal.sk VZOR na podanie Podania na ZASTAVENIE EXEKÚCIE ! Doporučujeme spoluobčanom spracovať a podávať svoje podania podľa zverejneného vzoru s názvom „ Podanie právotvorných a štátotvorných ..... pokračovanie na stránke  >>>> TU !


Žiadne komentáre: